om os

Om Kragsbjerggaard

Kragsbjerggaard har i århundreder stået stolt og flot, hvor det endnu står i dag.

Den store herregård har været meget igennem i løbet af sin levetid, men trods flere ombygninger og renoveringer, kan man stadig se tegn fra de første familier, der slog sig ned her.

Nu har vores familie overtaget tøjlerne på stedet og fører traditionen videre. Vi er meget stolte af at blive en del af historien på dette fantastiske sted.

Hvor stedet før blev brugt til adeligt landbrug, er det i dag et vandrerhjem og hotel, der inviterer alle folkeslag indenfor til et idyllisk pusterum midt i Odense. Ligesom både Morten Korch og H.C. Andersen har været gæster på gården.

Vandrerhjemmet drives nu frem af vores egne familieværdier, som går igen igennem hele virksomheden. Vores egne børn og forældre hjælper til, hvor de kan, og Odense Kommune bruger vandrerhjemmet til deres ”tag-over-hovedet”-garanti for nye studerende, som kan få gode råd til tøjvask, madlavning mv.

Herregården er et ideelt overnatningssted for lejrskoler. Vi tilbyder mange aktiviteter i form af f.eks. bordtennis, airhockey, pool, bordfodbold, kæmpeskak m.m. samt mulighed for at udnytte de store grønne arealer. Ydermere ligger Kragsbjerggaard kun 2 km. fra Odenses historiske centrum, tæt på motorvejen og med nem adgang til alle store seværdigheder i Odense og på Fyn.

Herregården er istandsat med respekt for stedets stil og historie, og de nybyggede hotelværelser står flotte og næsten adelige ned til skovkanten i det gamle hovedhus.

Her er der smil og samvær for enhver.
om-os-1
kontakt os
E-mail:
odv@odv.dk
CVR. 39916444
adresse
Kragsbjerggaard Vandrerhjem & Hotel
Kragsbjergvej 121
5230 Odense M
Følg os på: