Julemarked på Kragsbjerggaard 2024

Søndag den 24. november afholder vi for tredje år i træk Julemarked på Kragsbjerggaard. Markedets temaer er jul og kunsthåndværk, så der er rig mulighed for at finde sjove, unikke gaveideer på dagen, alt imens du støtter op om kvarterets kreative sjæle. Markedet foregår udendørs i vores gårdområde, og det vil være åbent fra kl. 10:00-16:00. Der vil være et udvalg af mad- og drikkeboder på markedspladsen, så gæsterne kan stille sulten og slukke tørsten undervejs.

Underholdning for alle

Julemarkedet byder også på masser af underholdning, især for de yngste. Før middag er der juletrylleshow, og lidt senere får vi besøg af Gråskæg, der er klar til at underholde og begejstre børnene med masser af humor og pædagogisk snilde. Og traditionen tro får vi besøg af julemanden, der igen i år trasker rundt på pladsen for at uddele lidt sødt til markedets yngste gæster. Hjelme og Lindholm Duo leverer den musikalske underholdning, når de spiller julestemningen ind ad to omgange over middag.

Se hele programmet på billedet eller download det her.

Vil du ha' en bod på årets julemarked?

Så send en mail til Louise på marielouise0310(at)hotmail.com sammen med billeder og info om, hvad man ønsker at sælge. Så vender vi tilbage snarest muligt.

En bod koster igen i år 300 kr., som betales direkte til Kragsbjerggaard og inkluderer 2 kuponer til kaffe/the. Boderne skal primært være krea-relateret af en vis kvalitet og ikke færdigudviklede produkter fra etablerede firmaer (de må i hvert fald ikke udgøre størstedelen af markedet). Man må gerne sælge honning, men ellers det ikke tilladt at sælge andre fødevarer.
 
Vi glæder os til at se jer alle til Julemarked på Kragsbjerggaard!
kontakt os
E-mail:
odv@odv.dk
CVR. 39916444
adresse
Kragsbjerggaard Vandrerhjem & Hotel
Kragsbjergvej 121
5230 Odense M
Følg os på: